Îmi plac oamenii care spun ,,Te iubesc” altfel, prin cât mai puține cuvinte si cât mai multe fapte si gesturi.

Aceia care mă strâng în brațe ca să-mi demonstreze cât de dor le-a fost și care niciodată nu mă lasă să mă simt singură, oricât de departe s-ar afla.

Aceia care nu au nevoie de prea multe vorbe pentru a-și exprima sentimentele.

Îmi plac oamenii alături de care mă simt acasă, oriunde aș fi pentru că mă primesc lângă ei cu toată căldura, cu întreg sufletul, acei oameni alături de care timpul nu se măsoară în zile sau ore, ci în clipe și amintiri, în zâmbete și fericire.

Îmi plac oamenii care îmi spun să am grijă de mine. Parcă mi-ar spune ,,Eu nu pot fi acolo să te sprijin, să te susțin, să te ajut, dar am încredere că te vei descurca și singură. Nu doar pentru tine, ci și pentru mine.” Asta în doar patru cuvinte.

Sentimentele mari nu au nevoie de cuvinte prea multe. Când cineva te iubește pur și simplu știi. Nu trebuie să te întrebi, nu ai îndoieli. Cu ei totul e o certitudine de care nu te îndoiești nici măcar o secundă.

Și cu vorbe atât de simple te conving că te iubesc și te obligă să ai într-adevăr grijă de tine mai mult decât ai avea în mod obișnuit, nu pentru tine, ci pentru ei.

Îmi plac oamenii care iubesc sincer. Care apreciază ceea ce au și care fac tot posibilul pentru a păstra lucrurile bune primite de la viață. Sunt greu de găsit.

Avem parte de prea puțini astfel de oameni, din păcate, dar când îi întâlnim, am face bine să nu îi pierdem și să îi prețuim… să îi iubim. Să le fim ceea ce ne sunt ei nouă.

Distribuie mai departe