Indeferent de ce este în mintea sau inima voastră trebuie să vă ridicați de jos, să fiți puternice, si să vă luptați cu toate greutățile vieții. Așa este viața…și cu bune si cu rele.

Aveți aici câteva lucruri pe care eu le fac atunci când trec prin momentele acelea în care nu am chef de nimic si care mă ajută.

1. Face-ți duș – Chiar dacă nu dorești să o faci, și ți-e mai comod să stai în pat, ridică-te și intră sub duș. Te vei elibera de toată energia negativă acumulată peste zi.

2. Dați-vă cu parfum și ruj chiar dacă nu mergeți nicăieri – Asta vă va da încredere în voi.

3. Folosiți hainele bune – Nu așteptați ocazii importante de a vă pune ceea ce vă face să vă simțiți bine și frumoase.

4. Părăsiți casa indiferent dacă nu aveți pe cine să vizitați – Pune-ți lesa câinelui și ieșiți afară. Nu aveți un câine? Nu-i nimic, luați o carte și îndreptați-vă spre cel mai apropiat parc. Sau stați pur și simplu în tăcere și priviți trecătorii.

5. Zâmbiți în fiecare zi – Putin cate putin o veți face fara sa vă dati seama si vă veți simti mult mai bine. Iar cei care vă înconjoară vă vor răspunde tot cu zâmbet. Este forma cea mai simplă de a vă face ziua mai frumoasă.

6. Făceți-vă un capriciu bun și delicos. Răsfățați-vă. O poftă nu va ucide pe nimeni

7. Iubiți-vă! Suna usor, stiu. Priviți-vă în oglindă cu respect și seninătate. Dacă nu aveți nimic plăcut să vă spuneți, rămâneți tăcute. Nu vă mai simțiți urâte din cauza excesului de greutate, înălțimi, dimensiunea bustului, vergeturile, celulita, si multe alte cauze… Cine vă iubește vă va iubii în continuare cu toate aceste defecte la un loc.

8. Amintiți-vă că totul trece! Nimic nu durează pentru totdeauna. Lăsați lacrimile să curgă dar nu rămâneți în durere. Nu rămâneți ancorate în suferință. După un timp veți începe să vedeți cum în ciuda rănilor, vă veți vindeca.

9. Eliminați din viața voastră orice persoană care va rănit sau va făcut să vă simțiți rău! Învațați să spuneți NU celor care se gândesc doar la ei și la binele lor.

10. Țineți aproape doar oamenii care vă fac să visați, care vă fac să zâmbiți, care vă oferă momente de liniște și care vă fac fericite.

Distribuie mai departe