Există câteva descoperiri care nu ar trebui aduse acasă

Bani

Pot fi din hârtie sau fier, dar în același timp sunt capabili să absoarbă energia negativă a oamenilor care le-au fost proprietari înainte. Orice ban poate cauza probleme. Cu toate acestea, dacă l-ați luat deja, trebuie să ii cheltuiți imediat.

Chei

Nu se fac ritualuri peste chei, dar este mai bine să nu aduci acasă o astfel de descoperire.

Oglindă

Acest articol este considerat magic, așa că ar trebui să urmați regulile de manipulare pentru a atrage numai lucruri pozitive în casă. Oglinda altcuiva poate avea un efect negativ asupra energiei unei persoane.

Pieptene

Uneori, pieptenii sunt furați pentru fapte rele.
Unii pot ridica un pieptene pe stradă și îl pot aduce acasă. Poate fi periculos pentru sănătate. Părul păstrează energia proprietarului. Prin urmare, dacă au rămas șuvițe pe pieptene găsit, puteți elimina toate negativitățile și necazurile acelei persoane.

Obiecte taioase

Nu ridicați foarfece, ace și cutite, deoarece este foarte periculos. Riturile magice sunt adesea efectuate asupra unor astfel de obiecte.

Fire

Nu trebuie sa duceti fire de ață gasite acasă. Firul roșu este folosit pentru farmece sau vrăji, firul alb este folosit pentru purificare sau efectuarea unui ritual ușor, iar firul negru este folosit pentru corupție.

Cruce sau icoană

Aceste lucruri sunt personale, care păstrează energia proprietarului. Din această cauză, este interzisă ridicarea lor de la sol, pentru a nu atrage energia negativă, necazurile și păcatele proprietarului.

Bijuterii

Aceste decorațiuni acumulează, de asemenea, energie și au proprietăți magice. De asemenea, obiectul poate servi ca talisman sau poate fi folosit în diferite ritualuri. Dacă găsești verigheta cuiva, nu trebuie să o ridici, pentru că necazurile acelei familii se pot răspândi în a ta.

Ceas

Un lucru care este sensibil la câmpul energetic al gazdei, pentru că nu degeaba se spune că ceasul se oprește când gazda moare. Nu ridicați așa ceva și nu luați soarta și boala altei persoane.

Jucărie pentru copii

Jucăriile făcute de sine reprezintă un pericol deosebit. Ele sunt adesea folosite în ritualuri magice. Dacă cineva a aruncat păpușa, poate a vrut să îndepărteze un necaz. Prin urmare, sub nicio formă nu trebuie să luați așa ceva acasă.

Distribuie mai departe