Frunzele de morcov sunt foarte vindecătoare. De exemplu, pentru a curăța intestinele , aveți nevoie de 1 litru de apă clocotită care se toarnă peste 1 lingură de frunze de morcov verzi tocate, se lasă 30 de minute, se strecoară și se bea un pahar de infuzie de 4 ori pe zi cu 20 de minute înainte de mese. Cursul tratamentului este de 1 lună, se repetă după o pauză de două săptămâni.

Pentru a crește imunitatea, frunzele de morcov sunt uscate la umbră și apoi preparate în mod regulat, cum ar fi ceaiul, iar această infuzie se bea. Depozitați materiile prime uscate într-o cutie de carton într-un loc uscat.

Pentru a scăpa de tinitus , presărați rădăcina de hrean mărunțită cu sare, se lasă până când apare sucul, filtrați prin 3 straturi de tifon și apoi puneți în fiecare seară câte 3 picături în ambele urechi.

Pentru a curăța corpul, trebuie să amestecați 700 g de miere, 200 g usturoi zdrobit în grâu, suc stors din 15 lămâi, puneți amestecul într-un borcan de trei litri, acoperiți-i gâtul cu tifon, lăsați-l timp de 12 zile într-un loc întunecat, apoi luați 1 lingură dimineața pe stomacul gol. Consumați în același timp, fără să mâncați sau să beți nimic, până la sfârșitul produsului preparat. Se ia cu o oră înainte de micul dejun.

Dacă sunteți îngrijorat de bronșită , trebuie să amestecați câte 1 lingură muștar, ulei de floarea-soarelui și miere naturală, se încălzesc și aplicați amestecul rezultat pe o frunză proaspătă de varză, aplicați amestecul pe piept, fixați-l cu un bandaj și dormiți cu această compresă până dimineața. Câteva astfel de proceduri nocturne sunt suficiente pentru ca boala să se retragă.

Se recomandă utilizarea balsamului din urzică pentru întinerire, întărirea imunității, îmbunătățirea compoziției sanguine, tratamentul și prevenirea sclerozei . Este necesar să clătiți 250 g de urzică din mai, să o uscați, să o măcinați și să turnați 0,5 litri de vodcă de înaltă calitate într-un borcan. Legați gâtul borcanului cu tifon și lăsați 1-2 zile la temperatura camerei într-un loc însorit, apoi lăsați timp de 10 zile în întuneric. După aceea, trebuie să strecori totul și să pui balsamul finit pentru depozitare pe raftul inferior al frigiderului. Luați 1 linguriță dimineața pe stomacul gol cu ​​30 de minute înainte de micul dejun și seara înainte de culcare.

Cei care suferă de hemoroizi ar trebui să toarne 1 litru de apă clocotită într-un vas de email 2 linguri de frunze și rădăcini de urzică zdrobite, se fierbe timp de 15 minute, se strecoară și se bea un pahar dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare până se îmbunătățește sănătatea.

Vederea se va îmbunătăți dacă mâncați zilnic 30 g de frunze proaspete tinere sau lăstari de urzică. Eroziunea colului uterin va dispărea dacă introduceți în mod regulat un tampon înmuiat în suc proaspăt stors din frunzele de urzică în vagin timp de 5-10 minute.

Pentru a vindeca enureza , trebuie să dezgropați 15 rădăcini ale copacilor, fiecare având dimensiunea de 8-10 cm, spălați-le bine în apă rece, apoi uscați-le ușor, așezați-le într-un vas mare de smalț, turnați 2 litri de apă rece și fierbeți într-o baie de apă clocotită la foc mic timp de 45 de minute. După aceea, se lasă la infuzat 1 oră, apoi se strecoară și se bea într-o formă caldă, 0,5 căni, adăugând câte 1 linguriță de fiecare dată la infuzie miere, de 3-4 ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese. Și tot așa până la îmbunătățire.

Distribuie mai departe