Simbolul astrologic al Fecioarei este un înger sau o fecioară. În mitologia greacă, ea a fost înfățisată ca Dika, zeita dreptatii, fiica lui Zeus, care a trăit în epoca de aur a omenirii, când a existat pace si fericire.

Calitatile reprezentantului Fecioarei sunt alienarea, puritatea, imbunatatirea de sine, modestia, logica, inteligenta, utilitatea si calmitatea.

1. Fecioarele sunt mari ganditori analitici, dar sunt predispusi la anxietate excesiva si perfectionism.

Datorita atentiei lor asupra detaliilor, ei sunt adesea capabili sa observe probleme la care alte persoane nu ar putea nici macar sa le acorde atentie.

Retineti ca Fecioarele sunt perfectioniste. Nu te judeca pentru ca isi cheltuiesc cea mai mare parte din energie fiind severi cu ei insisi.

2. Aveti nevoie de sfaturi? Intrebati o Fecioara.

Capacitatea lor de a analiza situatii complexe si delicate pentru a gasi solutia perfecta ii face cei mai buni prieteni. Le place sa-i ajute pe ceilalti si se straduiesc constant sa mentina idealuri umanitare.

3. Este adevarat ca Fecioara este reprezentata de un inger.

Cu toate acestea, aparenta lor modestie se bazeaza pe o indoiala constanta de sine si pe probleme de auto-stima. Acest lucru duce la faptul ca se comporta timid si intampina dificultati in a fi deschisi cu alte persoane, incercand sa para indiferenti in exterior.

4. Daca sunt modeste, acest lucru nu inseamna ca exista o cutie de senzualitate care asteapta sa fie deschisa.

Multi oameni vor fi atrasi de Fecioara din cauza naturii ei timide. Exista ceva seducator in inocenta lor. Fecioara nu se grabeste si poate parea cu sange rece, pur si simplu pentru ca este atenta in dragoste.

In secret, Fecioara vrea sa se rataceasca. Vrea sa fie incantata si pasionata de cineva in care are incredere.

5. Pentru Fecioara, expresia „Schimbarea este la fel de buna ca relaxarea” este destul de potrivita.

Fecioara este cunoscuta pentru ca este ocupata, mai ales cand este stresata. Chiar si cele mai monotone sarcini indeparteaza anxietatea cu care Fecioara se confrunta. De exemplu, daca Fecioara este stresata, poate incepe sa organizeze ceva.

6. Propensiunea lor pentru organizare si atentia la detalii ii face pe angajati extrem de apreciati si dedicati, in special in sectorul serviciilor.

Fecioara este capabila sa faca fata chiar si celor mai complexe proiecte. Sarcinile delicate care necesita un nivel ridicat de concentrare vor fi naturale si usoare pentru Fecioara. Mintea ei va asigura o functionare lina si orice problema care apare va fi eliminata rapid sub privirile stralucitoare ale Fecioarei.

Distribuie mai departe