În fiecare an, pe data de 17 ianuarie, când este sărbătorit sfântul Antonie cel Mare, citiți o rugăciune pentru a dobândi ocrotirea acestuia.

Veți vedea cum toate problemele dumneavoastră vor dispărea și viața va lua o întorsătură cu totul neașteptată!

“Milostive Dumnezeule primește cu bunătate rugăciunile Sf. Anton ce eu ți le prezint acum pentru a dobândi harul (se spune ce har se dorește) ce Ție cu umilință Îți cer.

Iar tu măritul meu patron Sf. Anton nu întârzia a mijloci pentru mine.

Fă ca evlavia mea să fie sinceră, ajută-mă să pot dobândi mai întâi iertarea tuturor păcatelor de care ma căiesc din inimă. În genunchi la picioarele tale eu aștept prin mijlocirea ta harul ce-l cer de la Bunul Dumnezeu.

Amin.

Sfinte Antonie, cerescul ocrotitor al celor ce te iubesc și te sfințesc, iată și eu nevrednicul alerg la tine cu evlavie și îmi pun toată încrederea în ocrotirea ta rugându-te să mă ajuți în neputințele, necazurile și durerile mele. Ajută-mă să urmez pilda vieții tale petrecându-mi viața în curățenie, în smerenie și în dragoste față de Dumnezeu și de aproapele meu.

Apară-mă în vremea ispitei și nu mă lăsa să supăr pe Dumnezeul și Ziditorul meu prin căderea în păcat. Numără-mă și pe mine de aici înainte între cinstititorii și ocrotitii Tăi. Vino în ajutorul meu ori de câte ori te voi chema în necazuri și strâmtori și mai cu seamă în ceasul morții mele.

Amin

Tatăl Nostru, Născătoare, Mărire și acum, Sfinte Antoane, ajută-mă”.

Felicia Iederă

Distribuie mai departe