Probabil că ai spune că este imposibil ca o femeie de 50 de ani să arate ca o femeie de 30 sau 40 de ani dar să știi că este posibil.

Cum? Datorită unui ingredient-minune care face pielea să arate de două ori mai tânără și să emane vitalitate și prospețime. Este vorba despre amidon, care are proprietăți de lifting facial, care tonifică pielea și grăbește circulația sanguină la nivelul ei.

Iată 3 măști cu amidon „furate” de la femeile de 60 de ani care arată de 30

1. Mască de față din amidon și miere – se prepară din 1 lingură de amidon, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de miere și un pic de lapte călduț.

Toate ingredientele de mai sus se amestecă și masca obținută se aplică pe tenul curat. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute după care se îndepărtează cu apă călduță.

2. Mască de față din amidon și cicoare – se prepară din 4 linguri de amidon, 3 linguri de praf de cicoare și 4 linguri de smântână.

Toate ingredientele se amestecă până la omogenizare după care se aplică pe tenul curat. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute după care se îndepărtează cu apă călduță.

3. Mască de față din amidon și gălbenuș – se prepară din jumătate linguriță de zeamă de lămâie, un pic de apă fiartă, 1 lingură de amidon din cartofi și 1 gălbenuș.

Se amestecă amidonul cu apa până la omogenizare după care se încorporează și gălbenușul și zeama de lămâie. Masca astfel obținută se aplică pe tenul curat și se lasă să acționeze timp de 40 de minute. Se îndepărtează cu un disc de vată înmuiat în apă călduță.

Aceste măști înlocuiesc chiar botox-ul și cu cât mai devreme sunt aplicate, cu atât mai ușor se va putea preveni apariția ridurilor.

Distribuie mai departe