Cârnați deliciosi de casă după rețeta mamei. O rețetă dovedită pe care o folosesc de mulți ani. Rețeta de casă mi-a fost transmisă mie de la mama, și ei de la bunica. Încercați să gătiți și nu veți mai dori să cumpărați cârnați din magazin.

Cârnați de casă. Nu l-ai încercat încă pe acesta. Scrie rapid rețeta!

Ingrediente:

2 kg carne tocata (30% ~ vitel si 70% carne de porc)
2 kg de carne
8 catei de usturoi de marime medie
2 linguri sare (dupa gust)
piper negru măcinat după gust
intestine (3-4 metri)

Pentru  prepara aceasta rețetă de cârnați de casă, veți avea nevoie de un înveliș natural sau pur și simplu de un înveliș.

Se vinde in supermarketuri deja curatate si sarate in cantitate mare de sare, se poate cere si la piata din sectia de carne, se poate congela si, daca este cazul, se pot face carnati de casa.

Fac cârnați folosind o mașină de tocat carne manuală și un accesoriu pentru cârnați. (fără plasă și cuțit ).

Lăsați cârnații să stea încă o jumătate de oră, asigurați-vă că îi înțepați cu un ac pentru ca aerul să scape în timpul coacerii.

Ungeți tava de copt cu ulei și turnați puțină apă, puneți cârnați și coaceți aproximativ o oră la temperatură. 170-180.

Îl poți întoarce pe cealaltă parte, astfel încât să fie prăjit pe ambele părți. Gustos și suculent și, cel mai important, preparat chiar de tine!!!!!!

Distribuie mai departe