Rugăciunea sfintei Marta – Cinstită cu multă evlavie pe data de 4 iulie, sfânta cuvioasă Marta, mama sfântului Simeon se numără prin sfinții făcători de minuni, care îndeplinesc dorințele credincioșilor. Citiți această rugăciune 9 marți consecutiv și vă veți rezolva orice problem.

Rugăciunea sfintei Marta – Se spune în fiecare zi de marți, la aceeași oră, cu o lumânare sfințită aprinsă…

Se spune că rugăciunea este atât de puternică, încât chiar înainte de a se termina cele 9 marți, veți obține ceea ce vă doriți.

„Sfântă Marta, patroana zilelor de marți, mă îndrept către tine, plină de încredere, ți îți cer ajutorul. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini la greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, îți fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.

Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele. In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum……(aici îți rostești dorința).

Te implor, ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

Amin.”

Felicia Iederă

Distribuie mai departe