Iubitorii de orhidee știu că, dacă o floare crește activ, este nevoie de totul pentru creșterea ei. Din această cauză, înmugurirea și înflorirea sunt oprite temporar.

Ce să faci într-o astfel de situație? Nu are rost să folosești diferiți stimuli de creștere. Daunele cauzate de acestea pot fi ireparabile.

În sălbăticie, orhideele își obțin toți nutrienții din apa de ploaie. Dar acasă, nu este posibil să se creeze astfel de condiții. Există o modalitate de a face orhideele să înflorească.

Această rețetă este complet sigură pentru plante, deoarece este aproape de condițiile în care crește și înflorește în natură.

Acesta este un amestec de usturoi care face „nebun” orhideele. După utilizarea acestei infuzii timp de două săptămâni, pot apărea primele săgeți.

Amestecul de usturoi vindecă sistemul radicular al plantei și dezinfectează pământul de bacteriile care îi dăunează. Pregătirea amestecului este foarte ușoară și nu necesită mult timp. Ingrediente:

Usturoi 5 catei mari sau 7 medii;
apă 2 căni;
Acid succinic ½ tabletă.

Metoda de gătit:

Luați apă fierbinte și dizolvați acidul succinic în ea.

Cu ajutorul unei presă, stoarceți usturoiul în această soluție și lăsați la infuzat timp de 24 de ore.

Udarea corectă cu usturoi:

Se toarnă amestecul de usturoi într-un recipient plin cu apă mai mare decât vasul cu orhidee. Pune o oală în ea, apa ar trebui să acopere oala până sus.

Se toarnă deasupra, astfel încât întregul substrat să fie înmuiat cu această soluție. Lăsați orhideea timp de 2 ore.

Apoi pune-l în locul în care stătea pe pervaz. Și vei putea admira flori extraordinare într-o lună.

Udă toate florile care cresc acasă cu această soluție.
Udarea trebuie făcută o dată la 3 luni.

Distribuie mai departe