Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

500 ml de lapte, 100 g zahar, 100 g gris, 500 ml de lapte, 5 linguri zahar.

Pentru crema de vanlie:

75 g de margarina sau unt, 500 ml lapte, o budinca de vanilie, 3 linguri de zahar.

Pentru glazura: 75 ml frisca lichida, 150 g de ciocolata pentru gatit.

Mod de preparare

Mai intai vom prepara prima crema.

Se amesteca zaharul si grisul in lapte pe foc mic.

Gatim o masa groasa, pe care o turnam intr-o matrita tapetata cu hartie de copt.

Lasam sa se raceasca.

Gatiti a doua crema – amestecati zaharul si praful de budinca in lapte si gatiti budinca groasa.

Bateti margarina intr-un castron separat.

Adaugati treptat budinca racita la masa de unt si bateti bine.

Puneti crema de vanilie in tava, peste crea de gris.

In cele din urma, topiti ciocolata pe o baie de abur si amestecti cu frisca lichida.

Turnati apoi deasupra desertului.

Lasa-l sa se intareasca si puteti servi.

Sa aveti pofta!

Distribuie mai departe