Atunci când m-a înșelat

1257

Atunci când m-a înșelat l-am întrebat ce are ea și nu am eu. Ce a simțit lângă ea și nu mai simte lângă mine. Mi-a răspuns că e înaltă, arată bine și că pur și simplu s-a simțit minunat cu ea în pat.

Nu i-am reproșat nimic, nu am căutat vinovatul. Poate am și eu o parte de vină că m-am îngrijit m-ai mult de el si de familie decât de mine. L-am lăsat să plece. I-am spus doar că între noi s-a terminat totul si sper să nu fi făcut o greșeală. Mă gândeam la el si la familia noastră, cu toate că inima si demnitatea mea erau distruse.

I-am spus că are tot dreptul să plece, nu și să se întoarcă. Că sufletul meu nu este o jucărie. Că are dreptul să stea cu cine vrea, dar nu are dreptul să mă distrugă. Că mă doare sufletul pentru situația în care am ajuns, dar nu o să-l mai primesc înapoi niciodată.

Așteptam să spună că îi pare rău și că își cere iertare dar tăcea și părea că nu are nici-un regret. I-am spus că este un laș. S-a jucat cu două suflete care cred că iubirea lui este sinceră. În timp ce îmi spunea mie cuvinte frumoase, o trăda pe ea și atunci când ei îi spunea că vorbește cu un prieten, vorbea cu mine. Nu i-am zis că este mincinos, ci laș.

I-am spus că nu sunt curioasă să văd cum arată și cât de frumoasă este, că fiecare femeie este frumoasă în felul ei, că nu mă voi certa și nu îi voi purta ură. Nu este ea de vină, ci el. El este bărbatul însurat, cu copil acasă. El trebuia să se gândească ce are de pierdut si dacă merită să facă ceea ce a făcut. Mi-a întors spatele și a plecat fără să-mi spună nimic.

După putin timp s-a întors. Mi-a zis că îi era bine în pat cu ea, dar se simțea folosit. M-a rugat să-l iert și să îi mai dau o șansă. I-am spus că îl iert. Doar că aveam și un plan. Îmi doream foarte mult să simtă și el cum este să fii părăsit.

Un timp m-am comportat normal si l-am lăsat să creadă că am uitat. Dar… atunci când era fericit, când avea vise, dorințe, planuri, i-am spus că îl părăsesc. Nu i-am dat explicații. Am plecat pur si simplu și l-am lăsat să creadă că am pe altul.

Își punea întrebări și nu înțelegea de ce se întâmplă asta. Nu i-am răspuns la apeluri nici la mesaje, l-am blocat. Am dispărut pur si simplu. La fel cum a făcut el. Apoi m-am reîntors. I-am spus că l-am iertat, dar nu am uitat. Că am vrut să simtă ce am simțit și eu în ziua în care m-a părăsit. I-am spus că încă îl iubesc, și că e prima și ultima dată când îl iert pentru că m-a înșelat.

Dragi femei, dacă ați fost trădate și vi se mai cere o șansă nu ezitați să o oferiți. Mai ales dacă aveți copiii. Stiu că orgoliul si demnitatea vă împiedică să faceți asta, dar cred că trebuie încercat. Istoria nu se repetă de fiecare dată și poate prima greșeală va fi o lecție de viață pe viitor.

 

Distribuie mai departe