Acasă o femeie, în suflet alta

2094

Îți sună cunoscut? Cât crezi că va mai merge așa? Femeia iartă multe, dar, la un moment dat, ajunge să nu-ți mai creadă minciunile și nici să accepte că o neglijezi.

Femeia nu este proastă. Știe și simte atunci când locul ei este luat de alta. Probabil va trece cu vederea primele suspiciuni, însă nu-i va rămâne indiferent atunci când va realiza că o vei vrea din an în paște.

Poate se va minți, trăind cu speranța că omul ei este încă acolo și mai există încă o cale pentru a-și recăpăta locul în inima lui.

Poate că va face compromisul de a accepta ignoranța și poate că ar ierta o escapadă alături de o altă femeie.

Toate acestea, până la un moment dat în care va alege să plece, conștientizând că fericirea ei se află în altă parte. Iar atunci, tu, poate ar fi cazul să începi să înveți ce înseamnă să fii bărbat și să ai c*aiele la tine și în astfel de situații, nu doar atunci când o minți.

Ca bărbat, ar trebui să știi cum să tratezi femeia pe care ai iubit-o și să nu-ți bați joc de sufletul ei.

Ca bărbat, ar trebui să știi când este momentul să te desparți, când ceea ce ai acasă nu mai coincide cu ceea ce îți dorești de fapt. Altfel, poți face orice alte mișmașuri pe la spatele ei și vei rămâne doar un alt agarici care nu-și poate asuma o decizie.

Astăzi poate îți merge. Ești de mână cu alta, dar îi juri iubirea celei care te așteaptă acasă.

Astăzi poate că te crezi băiat inteligent jucând la două capete, dar, la un moment dat, vei dori o viață alături de o singură femeie și poate va fi prea târziu.

Distribuie mai departe